Cabo Verde, Africa

sal cabo verde

Capul Verde este destinația mea favorită. Este locul de care m-am îndrăgostit și în care sper să revin cât mai curând. Aici totul este extraordinar – peisajele, oamenii, mâncarea, muzica. Fotografiile și cuvintele nu vă pot descrie cu adevărat frumusețea acestor locuri.

Am petrecut în Capul Verde o săptămână de neuitat și mă voi întoarce, cu siguranță.

Continue reading »

Prăjiturele aromate pentru baie

Sportychoco

Vă propun astăzi o rețetă de prăjiturele aromate care se topesc în apa de baie și vă vor catifela și hidrata pielea. Le puteți folosi voi, ori împreună cu partenerul sau le puteți oferi cadou persoanelor dragi. Prăjiturele acestea parfumate și delicioase le puteți folosi și în apa pentru manichiură sau pedichiură, pentru hidratarea mâinilor și cuticulelor. Veți avea parte de un răsfăț delicios. Pielea va deveni netedă și catifelată.

Continue reading »

Balsam de buze cu gust de vacanță

Sportychoco

Balsamul acesta de buze este preferatul meu. Aromat, natural și hidratant este un aliat de nădejde pe timp de iarnă. Mirosul lui vă va purta cu gândul la plajele însorite din Tahiti. Am folosit în rețeta aceasta monoi de tahiti, ruda mai parfumată și mai delicioasă a uleiului de cocos.

Monoi de Tahiti este un ulei exotic, prețios, cu un puternic parfum floral obținut prin macerarea florilor de tiare în ulei de cocos. Hidratarea intensă și parfumul senzual sunt principalele calități ale acestui ulei.

Continue reading »

Pages:12»