Prăjiturele aromate pentru baie

Sportychoco

Vă propun astăzi o rețetă de prăjiturele aromate care se topesc în apa de baie și vă vor catifela și hidrata pielea. Le puteți folosi voi, ori împreună cu partenerul sau le puteți oferi cadou persoanelor dragi. Prăjiturele acestea parfumate și delicioase le puteți folosi și în apa pentru manichiură sau pedichiură, pentru hidratarea mâinilor și cuticulelor. Veți avea parte de un răsfăț delicios. Pielea va deveni netedă și catifelată.

Aveți nevoie de :

Combinația de uleiuri esențiale o puteți alege în funcție de preferințele voastre. Nu uitați însă să folosiți uleiuri esențiale pentru uz intern, în nici un caz din cele pentru lampa de aromaterapie. Acestea pot fi toxice. Dacă țineți la sănătatea voastră și vă doriți să vă răsfățați într-adevăr pielea vă recomand să folosiți în cosmetice ingrediente comestibile, pe cât puteți crude și organice. Rezultatele asupra pielii sunt net superioare comparativ cu cosmeticele clasice.
La o cadă eu folosesc trei prăjiturele din acestea. Sunt pur și simplu un deliciu pentru piele. Atenție însă la ieșirea din cadă. Se alunecă. După cum v-am spus sunt senzaționale și în apa pentru manichiură și pedichiură. Dacă încercați rețeta de prăjiturele aromate pentru baie, spuneți-mi cum v-au ieșit sau dacă aveți alte rețete preferate și vreți să le împărtășiți, vă aștept mai jos cu comentarii.
Vă îmbrățișez,
Irina

Leave a Reply