Balsam de buze cu gust de vacanță

Sportychoco

Balsamul acesta de buze este preferatul meu. Aromat, natural și hidratant este un aliat de nădejde pe timp de iarnă. Mirosul lui vă va purta cu gândul la plajele însorite din Tahiti. Am folosit în rețeta aceasta monoi de tahiti, ruda mai parfumată și mai delicioasă a uleiului de cocos.

Monoi de Tahiti este un ulei exotic, prețios, cu un puternic parfum floral obținut prin macerarea florilor de tiare în ulei de cocos. Hidratarea intensă și parfumul senzual sunt principalele calități ale acestui ulei.

 

Îl puteți folosi pentru a vă răsfăța atât corpul, cât și părul. Hrănește și regenerează, este foarte potrivit în special pentru pielea crăpată. Folosit în măștile și tratamentele pentru păr, redă strălucirea și regenerează părul. Câteodată adaug monoi de tahiti în apa din cadă sau în apa pentru manichiură, pentru un plus de răsfăț și hidratare. Mai multe despre monoi de tahiti puteți citi aici.

Și acum să revenim la balsamul de buze. Se prepară simplu, rapid, și îl puteți personaliza. Astfel, puteți adăuga pigmenți minerali pentru culoare, în funcție de tipul de ten și preferințe. Îl puteți ambala în recipiente cochete și îl puteți oferi cadou persoanelor preferate.

Aveți nevoie de:


Nu uitați să îl păstrați la loc uscat și răcoros.

Vă îmbrățișez,

Irina

Leave a Reply